Verzending, ophaling & fietslevering

Verzendkosten:

Levertijd bij verzending met de post: 

Verzendbeleid:

De transportkosten worden deels aangerekend aan de klant en deels door Dagelijks Duurzaam gedragen. Bestellingen vanaf 75 euro worden gratis verstuurd. Leveringen gebeuren uitsluitend door Bpost en uitsluitend in pakjes automaten of afhaalpunten. Dit om de last- mile uitstoot te beperken.

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moet door de klant onverwijld worden gemeld aan Dagelijks Duurzaam.

Dagelijks Duurzaam kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens het verzenden. De producten worden op een dusdanige manier verpakt dat beschadigingen bijna onmogelijk zijn. Ieder pakje verstuurd met Bpost is voorzien van een unieke barcode die online kan opgevolgd worden. Indien de klant problemen ondervindt met het ontvangen van zijn pakje, kan deze zich altijd wenden tot de transporteur met vermelding van deze unieke barcode.

Product van de maand!

Deze maand zetten wij onze menstruatieproducten in de kijker. Bijna al deze producten zij nieuw in ons gamma. We geven deze maand dan ook 5% kennismakingskorting op deze producten.

Voor meer info over duurzaam menstrueren verwijzen we je graag door naar onze blogpost.